dimarts, 27 d’abril del 2010

Vida extraterrestre?

Dijous passat, TV3 va començar a emetre la sèrie “V”, els visitants, i aquesta setmana Stephen Hawking ens parla de vida extraterreste.
«Gairebé segur que existeixen, però el millor és no contactar amb ells».

segons Stephen Hawking, un dels científics més famosos del món. Aquest, creu que hi ha elements suficients per pensar que existeix vida extraterrestre, però alerta de les conseqüències devastadores per la humanitat que podrien sorgir d’intentar relacionar-nos amb ells.
«Per al meu cervell matemàtic, els números per si mateixos indiquen que és perfectament racional pensar en alienígenes»,

assegura l’astrofísic de la Universitat de Cambridge en un documental de la cadena Discovery Channel que s’emetrà el 9 de maig. Afegeix que només ens hem de mirar a nosaltres mateixos per constatar que la vida intel•ligent es pot transformar en alguna cosa «que no voldríem conèixer».
El professor creu que el verdader repte no és intentar contactar amb ells, sinó tractar de saber com són i mirar de descobrir què busquen.
«Si alguna vegada ens visiten, penso que el resultat seria semblant al que va passar quan Colom va arribar a Amèrica. Allò no va acabar gaire bé per als natius americans»
, recorda Hawking.
Sigui com sigui, últimament, aquests alienígenes no passen mai de moda!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors