dilluns, 10 de maig del 2010

Grup Espanyol del Carbó: Energia, Materials i Mediambient

Del 9 al 12 de maig a l’Hotel Carlemany de la ciutat, Girona acollirà per primera vegada en territori català la reunió del Grup Espanyol del Carbó (GEC), un fòrum obert de debat on s’afavorirà l’intercanvi d’informació científica, promogut juntament amb el GEC pel Laboratori d'Enginyeria Química i Ambiental (LEQUIA) de la Universitat de Girona (UdG).

El congrés rebrà un elevat nombre d’investigadors de primera línia procedents de tot l’Estat espanyol i de gran rellevància en els camps de l’Energia, els Materials i el Medi Ambient. Per tant, la trobada serà una ocasió per donar a conèixer la recerca que es du a terme a tot el país aquests àmbits.

La proximitat geogràfica afavorirà la participació dels investigadors catalans i una àmplia repercussió des del punt de vista social a Catalunya. Això es considera rellevant en un moment particularment destacat per transmetre a la societat la necessitat de definir el marc tecnològic d'un desenvolupament sostenible en els camps de l'Energia, els Materials i el Medi Ambient.

Per més informació, visiteu la web del congrés del congrés.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors