dimecres, 5 de maig del 2010

AIGUA PER UNIR




Compromís per Lleida i la Plataforma del Ter organitzen per al matí del proper dia 15 de maig de 2010, a l’Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona, una jornada sobre la gestió de l’aigua a Catalunya.

Aquesta jornada pretén explorar una nova via per a la resolució dels principals problemes hídrics del país, des de l’abastament de la metròpoli fins als cabals de manteniment dels rius catalans, tot ajudant al desenvolupament d’aquelles àrees en les quals una gestió més racional dels recursos esdevé la clau de volta de l’assoliment d’aquesta situació netament millor que l’actual.
La jornada, en la qual hi participaran experts en la gestió de l’aigua i del territori, es completarà amb la lectura i el debat públic de la proposta “Aigua per unir”, que es farà arribar a àmplies capes de la societat per a la recollida de comentaris, crítiques, anàlisis i adhesions, si s’escau.

Les aportacions més interessants que es facin al llarg de la jornada tècnica i del debat - col·loqui posterior seran retransmeses en temps real a través de Facebook i Twitter mitjançant els perfils de l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona (http://www.facebook.com/lateneu i http://twitter.com/ateneugirona).
També serà en la web d’aquesta entitat on a posteriori de l’acte es podran descarregar les diferents presentacions i la proposta de manifest, i des d’on s’enllaçarà a les filmacions en vídeo de l’acte.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors