dilluns, 22 de febrer del 2010

16 científiques catalanes


Al Centre Cultural de Les Corts, del 23 de febrer al 10 de març, s’inaugurarà l’explosió 16 Científiques Catalanes. Aquesta exposició es basa en el treball de 16 científiques que treballen en diferents universitats Catalanes, centres d’investigació o empreses: entre elles la Sílvia Simon, del departament de Química computacional de la UdG. El perfil de les investigadores és ben ampli, treballen en actiu en àrees de biomedicina, química, física, matemàtiques, arqueologia...

L’objectiu de l’exposició, organitzat per l’Associació Catalana de la Comunicació Científica (ACCC), és trencar els tòpics dels que investigadors siguin exclusivament homes i donar a conèixer a la societat la seva figura científica.
Segons Mercè Piqueras, la presidenta de l’ACCC i coordinadora del projecte: “si bé la presencia de la dona continua essent minoritària en alguns àmbits de la investigació, el número d’investigadores ha estat augmentant en les últimes dècades. Però aquesta major presència en els laboratoris no es sol reflectir en la percepció pública de la ciència”.



A investigar-ho!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors