dimecres, 17 de febrer del 2010

Obre’t les portes! Aprofita i coneix la UdG.



Com cada any, per molts estudiants de batxillerat i d’alguns cicles, arribarà el moment de fer el pas cap a la Universitat. Tot i que per alguns és una elecció fàcil i bastant clara, d’altres estan immersos en un mar de dubtes.

Per aquest motiu, i per experiència pròpia, és molt recomanable assistir a les jornades de portes obertes que ofereixen les universitats, per poder conèixer més de prop aquest món que a priori sembla tan distant i diferent a l’institut que tots hem estat acostumats.

En concert, la Universitat de Girona ofereix les jornades de portes obertes el 19 de febrer, per a centres i estudiants, i properament, al 17 d’abril, enfocat per famílies i el públic en general.

L’objectiu de les jornades de portes obertes és per donar a conèixer la nostra Universitat: des de l’oferta d’estudis, les instal•lacions, el campus, els serveis fins a entendre, amb breus pinzellades, com és la vida universitària. Tot això, a través de tallers, xerrades informatives o visites guiades, entre altres.

Està especialment indicat a totes aquelles persones interessades en cursar-hi algun grau o estudi de primer/segon cicle duran el pròxim curs, participant plenament en la vida universitària per un dia.

S’acosta l’hora de decidir! Coneix la UdG.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors